
אתיופיה, סידמו

שוקולד מריר

מייפל

תבלינים
מסענו יחל עם תערובת ה״בלאק״. מדובר בתערובת ים תיכונית קלאסית, חזקה ועוצמתית שיצרנו במיוחד עבור אוהבי הקפה השחור. התערובת מאוזנת בצורה מושלמת ומורכבת מ- 50% ערביקה קטורה קולומביאני ו-50% רובוסטה טורקו מאוגנדה. קומפלקס הטעמים הצפוי שוקולד מריר וסירופ מייפל.
קולומביה, קטורה

אגוז לוז

שוקולד מריר

אגס אפוי
מכאן נמשיך לטעימה מזן הקטורה. את הקטורה אנו מגדלים בקולומביה בחווה המשפחתית של אבלינו רודריגז וממוקמת בסיירה נבאדה בגובה 1400 מ׳. הקלייה שנבחרה לזן זה היא בפיתוח ארוך וקומפלקס הטעמים הצפוי הוא של אגוז לוז, שוקולד מריר ואגס אפוי.
.


רד

קינמון

אוכמניות

שוקולד מריר
באמצע הדרך נפגוש את זן הסידמו. הסידמו גדל במספר חוות משפחתיות באתיופיה הממוקמות באזור סידמה, דרומית ליירגצ׳פה, ב״חקלאות גינה״ ותפוקת הקפה השנתית שלהן לא עולה על חמישה שקים. קומפלקס הטעמים הצפוי הוא של קינמון, אוכמניות ושוקולד מריר.
ברזיל, בורבון סנטוס

שוקולד מריר

חמאה חומה

תבלינים
רגע לפני סיום נגיע לתערובת ה״בראון״ הפופולארית. התערובת בעלת איזון המעניק לקפה נוכחות חזקה ומעוררת. מורכבת מ- 70% ערביקה (קולומביה, ברזיל והונדורס) ו- 30% רובוסטה מאוגנדה. קומפלקס הטעמים הצפוי הוא תבליני ומשלב שוקולד מריר וחמאה חומה.


בראון

שוקולד מריר

ציפורן

תה שחור
מסענו יגיע לסופו בטעימה מתערובת 1226+ מסדרת נטורל פארמס. התערובת מורכבת מפולי קפה שגדלו ללא דשן או ריסוס כימיים. 80% ערביקה קולומביאני מזן קטורה ממטע בגובה 1226 מ׳, יחד עם 20% רובוסטה טורקו מאוגנדה, שמביאים לידי ביטוי טעמי שוקולד מריר, תה שחור וציפורן.
כוס אספרסו

דופן כפולה

קרמיקה איכותית ועמידה

נבנתה להעצמת ארומה
כוס אספרסו מקצועית ואיכותית מבית מחלקת הפיתוח של אגרוקפה, עשויה קרמיקה בעלת דופן כפולה ומבנה ייחודי שישדרג לכם את חווית הקפה. תכולת הכוס 80 מ״ל והיא אידיאלית להכנת אספרסו, קורטדו, מקינטה ועוד.
