אנשי האוכל: מהמטע בקולומביה ועד לקלייה בשפלת יהודה, חנן אלקיים מגלה את סודות הקפה הגדולים

אנשי האוכל: מהמטע בקולומביה ועד לקלייה בשפלת יהודה, חנן אלקיים מגלה את סודות הקפה הגדולים

הילה אלפרט הגיעה אלינו כדי לשמוע את סיפורם של ״אגרוקפה״ וחנן אלקיים שייסד אותה. חנן סיפר שההיכרות שלו עם קולומביה בתחילת הדרך הייתה באמצעות חברה שבה עבד ופיתחה מערכות אנרגיה לתעשייה הביטחונית בקולומביה. השינוי הדרמטי שעבר, הלכה למעשה, מקורו ביום בו חנן נחשף לראשונה למצוקתם של מגדלי הקפה הקולומביאנים, וזה קרה לגמרי במקרה… בראשו של חנן, בעל תואר בביוכימיה ובביוטכנולוגיה, כבר נרקם הרעיון והחזון – ״לסייע לחוות קפה משפחתיות בעולם להתמודד עם השפעותיה של ההתחממות הגלובאלית״. למרות שבאותו שלב הוא עדיין לא ידע איך יגשים את אותו החזון, הוא יצא לדרך.

מספר שנים אחרי הביקור הראשון באותה החווה בקולומביה, הילה מגלה שכעת אגרוקפה היא כבר שותפה במספר חוות קפה משפחתיות, מספרת את הסודות מאחורי תהליך ההשבחה שלהן וכיצד דואגים בחברה לנהל באופן יומיומי והדוק את התהליך שעובר הקפה מהמטעים של אגרוקפה ועד לספליהם של הלקוחות, ובכך מבטיחים באופן עקבי ורציף קפה טרי באיכות פרימיום וספיישלטי.

לחצו לקריאת הכתבה

Club registration

בודק...