
1812+

פירות הדר

שוקולד לבן

שקדים
מסענו יחל ב-1812+ מסדרת נטורל פארמס.ערביקה קולומביאני מזן קטורה, שגדל בחווה של ג׳וחאן סרקרה. המטע ממוקם בגובה 1812 והוא ללא ריסוס או דשן כימי. הקפה בעיבוד חצי רטוב ובקלייה בהירה (CITY) ובהתאמה קומפלקס הטעמים הצפוי הוא פירות הדר, שוקולד לבן ושקדים.
אתיופיה, סידמו

קינמון

אוכמניות

שוקולד מריר
באמצע הדרך נפגוש את זן הסידמו. הסידמו גדל במספר חוות משפחתיות באתיופיה הממוקמות באזור סידמה, דרומית ליירגצ׳פה, ב״חקלאות גינה״ ותפוקת הקפה השנתית שלהן לא עולה על חמישה שקים. קומפלקס הטעמים הצפוי הוא של קינמון, אוכמניות ושוקולד מריר.


גולד

קינמון

שוקולד מריר

אוכמניות
בדיוק במחצית הדרך, נפגוש את תערובת ה״גולד״. תערובת של 100% זני ערביקה שמביאה לידי ביטוי את החוות איתן אנו משתפים פעולה ברחבי העולם. קלייה בהירה שמתאימה לאספרסו, קפוצ׳ינו ופילטר בטעמים אגוזיים ובניחוחות של פירות הדר וסוכר חום.
פפואה ניו גינאה, טיפיקה

שוקולד מריר

אשכולית אדומה

תבלינים
רגע לפני סיום, נגיע לטעימה מזן הטיפיקה. מדובר באחד מזני הקפה המסורתיים והעתיקים ביותר בפפואה ניו גיניאה. מגדלות אותו מספר חוות משפחתיות במחוז בנה, המאוגדות תחת ארגון קורופיגו. קומפלקס הטעמים הצפוי הוא תבליני ומשלב קרמל ואשכולית אדומה.


ברזיל, בורבון סנטוס

שוקולד חלב

בוטנים

קרמל
מסענו יגיע לסיומו עם הסאנטוס בורבון מברזיל. ערביקה חד זני שגדל במספר חוות משפחתיות בנות 40 הקטר, הממוקמות סביב מינאס ג׳ראיס. אזור זה ידוע בהומגוניות מבחינת אקלים, גובה ומשקעים ומאפשר שליטה מלאה באיכות. קומפלקס הטעמים הצפוי הוא של שוקולד, אגוזים וקרמל.
כוס אספרסו

דופן כפולה

קרמיקה איכותית ועמידה

נבנתה להעצמת ארומה
כוס אספרסו מקצועית ואיכותית מבית מחלקת הפיתוח של אגרוקפה, עשויה קרמיקה בעלת דופן כפולה ומבנה ייחודי שישדרג לכם את חווית הקפה. תכולת הכוס 80 מ״ל והיא אידיאלית להכנת אספרסו, קורטדו, מקינטה ועוד.
